SHARE

A Példakép Alapítvány negyedik alkalommal hirdeti meg pályázatát, amely idén átlépi az országhatárt. Így most olyan 40 évnél fiatalabb, határon túli, magyar vállalkozók jelentkezhetnek a pályázatra, akik követendő példaként állhatnak a jövő generációja előtt, egyéni sikereikkel bemutatva, hogy miért érdemes álmaikat megvalósítani, és önálló vállalkozásba fogni.

 

A Példakép Pályázatra jelentkezők közül szakmai zsűri választ ki 50 vállalkozót, akiknek sikertörténetét az alapítvány saját programjain keresztül és a média segítségével széles körben bemutatja majd. Ezt követően szintén zsűri dönt arról, ki lesz az Év Példaképe.

Hogyan jelentkezhet?

  1. Regisztráljon mielőbb a www.peldakep.hu weboldalon!
  2. Töltse ki és küldje be a jelentkezési lapot, melyben csak néhány egyszerű kérdésre kell válaszolnia vállalkozásával kapcsolatban!

További információk: itt

Az alapítvány közösségi oldala: itt

Miért érdemes pályázni?

A Példakép Pályázaton számos díjat és elismerést szerezhet vállalkozásának és persze saját magának. Az ötmilliós fődíj mellett a támogatók – a magyar gazdasági szféra kiemelkedő szereplői – több különdíjat is odaítélnek. Üzleti kapcsolatokat építhet, hiszen a Magyarország kiemelkedő vállalkozóiból és vezető szakembereiből álló zsűri már az értékelési folyamat során alaposan megismeri a jelentkezőket, így könnyen felfigyelhetnek tevékenységére és eredményeire. Ha bekerül a Példaképek közé, csatlakozhat a zártkörű Példakép Klubhoz, és egy olyan egymást segítő közösség része lehet, akik inspirálják egymást, közös üzleteket és életre szóló barátságokat kötnek.

Példaképnek lenni jó reklám, hiszen ezek a vállalkozók rendszeresen szerepelnek a médiában, valamint az alapítvány saját készítésű filmjeiben és kiadványaiban. Így jelen pályázat révén nemcsak az üzleti szféra, de a nagyközönség is megismerheti vállalkozását.

Legyen ön az év példaképe!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

10 + kettő =