Főoldal / Piactér / Csütörtök estig lehet kedvezményesen regisztrálni a XVI. EFIKOT-ra

Csütörtök estig lehet kedvezményesen regisztrálni a XVI. EFIKOT-ra

Kitolták a kedvezményes jegyek vásárlásának határidejét az idei Erdélyi Magyar Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozójára (EFIKOT). Az early bird belépőket a konferencia honlapján regisztrálva vásárolhatják meg az érdeklődők március 2-ig.

 

XVI. alkalommal szervezi meg a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Ifjúsági Frakciója (RIF) az EFIKOT-ot, amelynek ezúttal Székelyudvarhely ad otthont március 24–26. között.

Ebben  az  évben a  zöld- és kék gazdaság a központi téma. Számos új, még kiaknázatlan lehetőséget tár fel előttünk ez a világ, hiszen a legújabb trendek is efelé mutatnak. A zöldgazdaság senki számára nem ismeretlen fogalom, viszont a kék, úgy is mondhatnánk, a még zöldebb, már igen.

A  XVI.  EFIKOT  előadói többek között: Takács  Júlia magyarországi CSR tanácsadó, a  CSR Hungary Díj alapítója; Pákozdi Sándor kockázati tőkebefektetésekkel foglalkozó szakember, az Arundo Cellulóz Farming Kft. alapítója és vezetője. A meghívottak között szerepel továbbá Felméri Erzsébet, a MOL Románia CSR koordinátora; Halmen Balázs, az I Have a Brick in Kenya projekt ötletgazdája és vezetője; Bálint Ákos innovációs szakember és még sokan mások, akiket megtalálnak a http://efikot.rif.ro/eloadasok/ weboldalon.

A hagyományos plenáris előadásokat négy szekció követi. A négy szekcióelőadás célja, hogy részletezze az adott területeken felvetett témákat, reflektáljon bizonyos problémákra. A négy szekció a CSR (társadalmi felelősségvállalás), a Vállalkozz korlátok nélkül, a Lehetőségek az újrahasznosításban és az Innováció.

A regisztrációval és a konferencia részletes programjával kapcsolatos további információkat az EFIKOT honlapján vagy Facebook-oldalán találnak.

Olvasta már ?

Fórumon osztották meg tapasztalataikat Csíkszeredában

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük